Clio 172 help - MeganeSport.net
Google Search
MeganeSport.net is the premier Megane Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Upcoming Events for the Next 14 Day(s)

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 28

    Thread: Clio 172 help

    Share/Bookmark
    1. #1

      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Rugby
      Car
      LY Megane R26/Clio 172
      Posts
      1,045

      Default Clio 172 help

      Evening guys

      Decided to treat my self to a 2003 clio 172 to use as a bit of a toy as i have always had a soft spot for them,great car bought from a work colleague, full service history 78k £1290 :D problem is i noticed tonight that when idling the battery and stop light are flickering on the dash... Just after a bit of advice really do you think it could be the alternator? Anything i can check first?

      Cheers kev

      Sent From my Galaxy S2 Using Tapatalk

    2. #2

      Join Date
      Feb 2011
      Location
      Essex
      Car
      LY 265FF
      Posts
      2,639

      Default

      I had that on my 182, bugger, what was it! Let me think

      Something is saying either new battery or

      Got it! Brake pads, my front brake pads were low, changed them, never had it back

    3. #3

      Join Date
      Feb 2011
      Location
      Essex
      Car
      LY 265FF
      Posts
      2,639

      Default

      Might not be your problem, but worth checking!

    4. Remove Advertisements
      MeganeSport.net
      Advertisements
       

    5. #4

      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Rugby
      Car
      LY Megane R26/Clio 172
      Posts
      1,045

      Default

      Was you only getting in when the engine was ticking over?if i rev the engine the lights go out!!

      Sent From my Galaxy S2 Using Tapatalk

    6. #5

      Join Date
      Feb 2011
      Location
      Essex
      Car
      LY 265FF
      Posts
      2,639

      Default

      I seem to remember getting it in start stop traffic, cant remember much else sorry

      Sure the cs.net people have had it a few times

    7. #6

      Join Date
      Oct 2010
      Location
      Darlington
      Car
      LY R26
      Posts
      179

      Default

      I'd check if your battery is keeping charge.

      Can pick up second hand alternators pretty cheap.

      Have a look on cliosport.net

    8. #7

      Join Date
      Nov 2006
      Location
      Bristol
      Car
      Blue 225 stg 1 and 172
      Posts
      6,404

      Default

      Check battery and alternator connections

    9. #8

      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Rugby
      Car
      LY Megane R26/Clio 172
      Posts
      1,045

      Default

      Right ive checked all the connections today and also checked battery and alternator with a multi meter and all seems spot on, but still i have the stop and battery light flickering??

      Sent From my Galaxy S2 Using Tapatalk

    10. #9

      Join Date
      Oct 2010
      Location
      Notts
      Car
      R26.R
      Posts
      7,528

      Default

      Dodgy bulb Kev , put some black tape on it or take the bulb out

    11. #10

      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Edinburgh/Livingston
      Car
      225 cup, Williams #227
      Posts
      1,440

      Default

      Clean up the earth connections on the body that might solve it.

    Page 1 of 3 123 LastLast

    Thread Information

    Users Browsing this Thread

    There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

       

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •