led problems - MeganeSport.net
Google Search
MeganeSport.net is the premier Megane Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Upcoming Events for the Next 14 Day(s)

    Results 1 to 3 of 3

    Thread: led problems

    Share/Bookmark
    1. #1

      Join Date
      Mar 2014
      Location
      stoke on trent
      Car
      liquid yellow r26
      Posts
      26

      Default led problems

      After fitting my interior led kit i attempted to fit them in the sidelights i put the bulb in and it lit up and as i pushed it back into the holder it went out along with the interior lights i then took the bulb out and locked the car and unlocked it again without the bulb in and the interior lights were working again but now no matter how many sidelight bulbs i put in it doesnt work the drivers side is still working fine... the rear light on the same side is no longer working i have checked the bulb and thats fine :s surely if it was a fuse both sidelights would be out? just wanted to post up before i have to dig deep to the fuse box ... any ideas?

    2. #2

      Join Date
      Dec 2008
      Location
      S****horpe
      Car
      ARTIC BLUE CUP 300
      Posts
      2,230

      Default

      Side lights are fused left & right. The fuses are in the engine bay fuse box I think.
      Lee

    3. #3

      Join Date
      Mar 2014
      Location
      stoke on trent
      Car
      liquid yellow r26
      Posts
      26

      Default

      Cheers mate il have a look

    Thread Information

    Users Browsing this Thread

    There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

       

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •